lauantai 22. elokuuta 2009

Ihka ensimmäiset kankaanpainannat..

Olen puuhastellut Donnolta tilaamieni kangasvärien kanssa.. Tein tytölle pienen mekon, neulostrikoosta ja siihen sitten painoin useampaa sapluunaa käyttäen herttaisen maatuskan. Sapluunoiden leikkuu on tarkkaa puuhaa, mutta kaikista hauskinta ehdottomasti on värien suunnittelu! Öiseen aikaan tuntuu minun mieleni olevan luovimmillaan..nukkumaan kun viime
öinä olen malttanut käydä vasta kahden aikoihin.

Tässä maatuskasta lähikuvaa..

Tyttömme lego raukat ovat joutuneet olemaan vanhassa rumassa leivontakulhossa ja asialle täytyi nyt vihdoin tehdö jotain. Tein siis tällaisen "lelukopan" ja edelleen kangasvärien innoittamana painoin vuorostaan puuhevosen kuvan koristeeksi kylkeen. Jospa tämä koppa innostaisi pikku leikkijää myös "siivous" puuhin illan tullen.

Ja sinnehän ne mahtuu hyvässä sovussa kaikki legot..ja lisääkin voi vielä hankkia!
Ajattelin tehdä vielä ainakin pari koppaa lisää muillekin leluilla. Yhden kukkopillin kuvalla ja ehkäpä toiseen sitten maatuskaa.. niin ovat sitten samaa maailmaa kaikki.

Tänään olisi luvassa illan viettoa parin ystäväni kanssa..siitä tulee kivaa! Mukavaa päästä jutteleen saunaan "naisten juttuja"..kotona kun meinaa saunajutut olla ainaista remontti pohdintaa ! :)

7 kommenttia:

 1. Voi kun ihana maatuska ja muutkin nättejä!!!Nähdään kohta=)

  VastaaPoista
 2. Tosi nättejä tuli!!! :) Miten tuo lelukori on tehty? Kankaasta ilmeisesti, mutta onko siellä joku kori alla kun pysyy pystyssän noin hyvin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Pieni Lintu.. Kopassa on pällis ja vuorikankaan välissä liimavanua. Ihanan pehmoinen ja ryhdikäs materiaali. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat ja niiin teijen näkösiä...kiitokset mukavasta illasta.

  VastaaPoista
 5. Ahaa - pitääpä metsästää tuollaista! :)

  VastaaPoista
 6. Niin söpö maatuskamekko! Minäkin hain tänään donnon pketin postista, kun vain jostain vielä löytyisi AIKAA estata painamista.
  Sopiiko lisätä sinut blogiluettelooni?

  VastaaPoista
 7. Mude.. Tottahan toki sopii lisätä minut blogiluetteloosi. Itse taisin lisätä sinut ihan mitään kysymättä. Toivottavasti se on ok? Mukava kuulla, että pääset kankaanpainanta puuhiin..se on tosi kivaa ja saa just sellasia ku tahtoo. Kieli keskellä suuuta tottakai! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!