sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Tilkutellen..

Viikonloppu oli ja meni! Kavereiden hääjuhlat juhlittiin eilen ja pääsi tuo aiemman postauksen bilemekko oikein kunnolla koetukselle, ku tyttö laittoi jalalla koreasti tanssilattialla :) Oli mukavaa laittautua pitkästä aikaa oikein kunnolla hienoksi ja tuulettua hiukan.

Ommella huristellakin olen pikkuisen taas. Ystävälle tein tilauksesta vauva koon tilkkutäkin. Täkin tekeminen oli tosi kivaa ja varppina teen noita täkkejä lisää eri väreissä. Ruutujen koot on n. 15x15 cm...tai no oikeastaan 13x13cm saumanvarojen jälkeen.



Ja ylläri pylläri!!! Kattokaa noita värejä...Sini-keltaista! Mulla alkaa itelläkin jo ihan naurattaan!! :)

Tilkut on ihan puuvillaa. Ainoastaan nuo ruskeat on velouria ja nuo applikoidut kukkaset piristeenä on froteeta. Toinen puoli täkistä on ihanan pehmoista turkoosia fleeceä. Enpä huomannut toisesta puolesta kuvaa ottaakaan.


Arvatkaa mikä ohjelma TV:ssä pyörii??!! No Ti-Ti nalle tietty..aivan ehdoton suosikki tytöllä tällä hetkellä. Ja tuo pehmo Ti-Ti on niiiin kova juttu.

Näihin tunnelmiin.. ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Voi kun ihana peitto! Niin pirtsakat värit mutta silti niin rauhallinen. Kivat nuo sinivalkoiset kuvat ja "piristyskukat". Kyllä tuolla kelpaa köllötellä!

    VastaaPoista
  2. Suloinen peitto! Ja niin ihania kankaita olet käyttänyt.. Hieno oli myöskin edellinen bilemekko :)

    VastaaPoista
  3. Hieno peitto! Sulla taitaa olla joku Ruotsi kausi noiden värien suhteen ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva peito ja väriyhdistelmä;). Titi nalle on meidänkin neidin suosikki.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista! Ihanaa kun jaksatte yleensäkin kommentoida :) Ja Prinsessatrio.. tosiaankin taitaa olla Ruotsi nyt POP! Vaikka pitäis vissiin liputtaa sinivalkoisen puolesta, kun on Olympialaiset ja kaikki :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!