perjantai 2. huhtikuuta 2010

Karkkikaappi ja pääsiäistä

Täällä sitä lomaillaan Lapissa. Ihanaa nähdä taas kaikkia rakkaita, perhettä ja ystäviä. Jos lunta on tänä talvena ollu etelässä riittämiin, niin enpä muista aikaa jolloin Lapissakaan olis ihan NÄIN PALJON lunta ollu..huh!! Mutta kyllähän tuo tuosta koko ajan sulaa, kun plussan puolella on kelit reippaasti. Tänään olis tarkoitus siskon pesueen mökille lähteä pääsiäisen viettoon ja huomenna mukavaa illan viettoa ystävien kanssa, Rovaniemen yössä :)

Vaikka varsinainen pääsiäinen vietetäänkin täällä Lapissa, niin toki koti Heinolassa on puettu jo hyvissä ajoin pääsiäiseen. Kranssi, pajunkissat, ruohoa ja tytön hoidossa tekemät pääsiäisoksat (tainnu kyllä hoitotäti hiukan avustaa!)...tykkään kovasti pääsiäisen keväisistä väreistä! Tänä vuonna laitoin ruohot kasvamaan erilaisiin pikku kannuihin ja kermakoihin. Tosin kuvat on otettu jo viime viikolla, jolloin ruoho ei vielä ihan vihertänyt.Ja sitten tämä jo aikaisemmin postaamani kaappi. Oli siis aikaisemmin aikamoinen kauhistus. Ja tällainen "karkkikaappi" siitä sitten syntyi. Kaapin oven vedin puuttuu vielä ja oviin tulee myös vielä pienet piristeet, mutta niistä lisää myöhemmin. Tästähän tuli siis lelukaappi Tildalle ja "syökin" kyllä aika TOSI paljon kaikenlaista sisälleen. Tilaa on kaapissa hyvin. Sisäpuolelta tän karkin maalasin pastellin keltaisella..samalla sävyllä kun aikaisemmin postaamani keittiön tason. Ihan kiva kaappi tuli ja lopullinen paikkahan tulee olemaan Tildan huoneessa yläkerrassa, kunhan tyttö on vähän isompi. Nythän tämä nököttää olohuoneessa siis.Halusin jättää kaapppiin elämää nähneen ilmeen. En siis millään pakkeleilla sitä halunnut siloitella..hyvä maalipesu, pikkusen hiontaa hilseileviin kohtiin ja suti heilumaan! :)

Näiden jorinoiden myötä, iloista pääsiäistä kaikille toivottelen!

10 kommenttia:

 1. Kaunis kaappi. Millä maalilla maalasit?

  Kuvat ovat todella ihania, upea tunnelma ja piristys tänne sateiseen aamuun!!

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi herkku kaappi! Jotain tuollaista kun löytäisi kanssa, sitten kun Tyttönen on isompi...

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mistä tuo vedin ja avaimenhela ovat?

  VastaaPoista
 4. Mukavaa Pääsiäistä ja tervetuloa tänne lumiseen pohjoiseen ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi. Miutakin kiinnostaa, mikä maali on kyseessä?

  VastaaPoista
 6. Ihana kaappi!

  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 7. Onpas herkku kaappi. Vanhat on sitten ihania ja maalilla saa ihmeitä aikaan :) Mukavaapääsisäistä myös sinne!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista!
  Dibsukka ja Mari: Maali on Kiva-kalustelakkaa. Sävy numeroa en nyt muista millään ulkoa ja maalitömppö on siellä koti varastossa ja mie täällä Lapissa :) Myöskin tuo keltainen on Kiva-kalustelakkaa..Tikkurilan siis. Vaalean punainen kiiltävä ja keltainen puolihimmeä.. ja pari kiekkaa maalasin. On siis ihan täysin peittävä lakkamaali kyseessä.
  Anis: hela ja vetimen löysin paikalliselta antiikki kirpparilta. Olivat siis sellaiset tummuneet kupariset, mutta spraymaalilla ne vaalensin :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kaappi!! Tosi herkku. Ja iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 10. hyvää pääsiäistä teille sinne lumiseen lappiin...

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!