tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ihanan pienen Osku vauvan tuliaiset..

Lomailut lapissa jatkuu.. lämmintä piisaa täälläkin ja mulle ihan sopivasti. Etelässä kuulostaa helle jo vähän turhankin kovalle meikäläisen makuun. Aivothan sellaisessa kuumuudessa mulla pehmenis :)
Tänään kävimme katsomassa suloista Osku vauvaa ekaa kertaa. Ihana, ihana, ihana.. ei muuta voi sanoa! Ja pitihän Oskulle jotain kivaa tuliaista viritellä. Kokeilin tehdä sammakko helistimen ja kiva siitä tulikin. Ihania helistimiä olen nähnyt mm. Paapiin blogissa ja tällainen on kyllä oiva lahja vasta syntyneellekin. Kaveriksi sammakolle tein samasta kuosista reissupussin. Kätevä vaipoille ja vaikkapa likapyykille.Ilmat ovat olleet niin kauniit, että uida luikutella voi surutta. Tilda tykkää kovasti (no kukapa naper ei!), vaikka onkin kylmän veden kanssa aika lailla yhtä arka kuin mie. Mie kuulun siis siihen "hitaasti mutta varmasti" uimarikuntaan... sydän mulla varmaan pysähtyis jos vaikka juosten veteen yrittäisin päästä :)

Huomenna kyläilyt jatkuu..ihanaa nähdä ystäviä!!

-Lapinka-

8 kommenttia:

 1. No meiltä löytyy sellainen lapsi joka ei veteen mene. Järvessä ei kastele edes varpaita, kotipihan uima-altaassa saattaa pikaisesti jalan uittaa mutta ei puhettakaan että sinne istuisi.
  Kumma tapaus !

  VastaaPoista
 2. Ihana sammakko ♥ :)

  Vedessä pitää olla aina kun vain voi!

  VastaaPoista
 3. Ihania viemisiä.
  Helle hellii, lapset kulkevat uimarannan ja kodin väliä tiuhaan tahtiin. Ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hauskat tuliaiset, ihana lapsukainen ihanassa lätsässä. Pitääkin koittaa löytää vastaavan lätsän kaavat :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, varsinkin toi helistin, ai ai :):)<3

  VastaaPoista
 6. Ihana helistin, varmasti vaavi tykkää!

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!