sunnuntai 15. elokuuta 2010

Syksyä rinnassa..

Ajatukset alkaa olemaan jo ihan syksyssä. Tässä kun aamutuimaan ulos keittiön ikkunasta katselen, alkaa puiden lehdet oleen jo aika hauskan värisiä osittain. Kirkas auringonpaiste saa värit mukavasti elämään... voih, nyt haluaisin pitkälle vaellukselle vaikkapa Kilpisjärvelle!
Kesä on kiva, mutta syksy on mun mielestä ehkä kuitenkin se kaikista kivoin aika :)


Ompeluksetkin muuttuu tietty aina vuodenajan mukaan. Tein Tildalle pitkän mallisen college puseron, pitkillä resoreilla ja syksyisillä sävyillä. Halusin somistaa eri värisillä palloilla ja tällainen siitä syntyi!



Niskaan pieni virkattu kukkanen.. näistä aivan ihanista kukkasista jälleen kiitos Riihimäelle!! Aivan syötäviä ja niiiiiin upeissa väreissä.
Heeeiii..kato orava!!

College kangas on tuollaista metsän vihreää. Ihana sävy mielestäni. Pallot leikattu vanhasta pöytäliinasta ja resorit hennon vaaleanpunaiset. Kaavat piirsin itse, vähän yhteen Tildan Lindexin paitaan vertaillen ja olen lopputulokseen aika tyytyväinen. Hieman muokkaan tuota kaula-aukkoa seuraavaan. Haluan pikkuisen rypytystä tuohon leuan alle..ehkä noin 5cm matkalle.

Puseron malli on mielestäni kiva..itsellänikin on pari tuollaista pitkän mallista college paitaa ja ne on niin mukavia päällä.

Mielessä pyörii jo monta ideaa ja väriyhdistelmää tällaisiin pusakoihin. Haluaa tehdä perhosilla, sydämillä, leppiksillä jne.. Näitä siis saattanee ilmaantua myyntiinkin asti.

"Moi!! Olen tyttö 2.v, joka on juuri herännyt päikkäreiltä, joille nukahtaminen kesti n.1,5 tuntia raivoten..ja senhän huomaa näistä mun silimistä!"...voi riepu.. tutin jätön jälkeen on kotona päikkäreille meno (hoidossa nukutaan kyllä!!) ollut tuskaa, vaikka ihan väsynyt onkin. Tää kuva on lauantailta ja eilen sunnuntaina olin päättänyt, että jos ei suosiolla suostu nukkumaan, niin valvokoon sitten. Katsotaan miten käy. Noh, tyttö jaksoi yllättävän hyvin ja nukahti illalla hienosti..ehkäpä alkaa päikkärit väheneen täälläkin..katsotaan..

Ja voihan juugelis, buugelis miten terhakoita työmiehiä täällä meän tontilla touhuaakin! Mieheni vasemmalla ja veljeni oikealla laittoi kuulkaas hihat heilumaan sunnuntaina ja tuloksena upea piha-aita portteineen ja lähes valmis roskiskatos..niistä kuvia myöhemmin. Hurja kiitos vielä velikullalle,jos satut blogiani lukemaan :)


Ja yksi tän kesän ehdottomasti ihanimpia asioita!! Lähes tulkoon kaiken pyykinon saanut kuivata ulkona. Tulee niin ihanan raikasta ja nopeaa kuivaa. Eikä sitä ärsyttävää pölyä, mitä vaatteista lähtee ole joka paikassa..niin..näistä mun ompeluksistahan sitä ei lähde ollenkaan!!! :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


-Lapinka-

15 kommenttia:

  1. Sun blogi on kyllä niin ihana! Juttujasi on aina niin mukava lukea:) Aivan ihana tuo pitkän mallinen collaripaita ja etenkin nuo värit! Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. No tervetuloa sitten Rovaniemelle jos haluat nuuskutella syksyä. Kävi nimittäin niin että meille tuli viikonlopun aikana syksy. Nyt ulkona on alle 10 astetta, ihana aurinkoinen keli ja se syksytuuli.. nyt se tuoksuu juuri sille kuin kuuluukin eli ensi viikonloppuna sitten puolukkametsään , sillä alkaa syksy :)

    VastaaPoista
  3. Minutkin tempaisit ihan syksyfiiliksiin.

    VastaaPoista
  4. Hei! Ensimmäistä kertaa löysin blogillesi ja taatusti tulen toistekin! Aivan ihana tuo college, itsekin tykkään tuollaiusista ja ovat mukavia päällä. Teetkö muuten tilauksesta tai myyntiin asti vaatteita? (en ehtinyt vielä pidemmälle lukea blogiasi, ehkä vastaus olisi löytynyt sieltä..)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana paita ja ihanat värit siinä.voisi vaikka itsekin pitää tuollaista :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tunika :)
    Mullakin on syksy mielessä, tämän postauksen jälkeen vielä enemmän, vaikka ei täällä vielä lehdetkään kellastu...

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanista kommenteista <3 Anna: voi kuinka kauniisti sanottu! Kiitos, miehän ihan punastun täällä :) Mustikoita Puolukoita : Siis mie tulisin kyllä vaikka heti, riemusta kiljuen sinne kotikonnuille jos se vaan nyt mahdollista olisi. Se ihana syystuuli ja ne puolukat..ihan haikeus tulee kun miettii! Carula Q ja Aeno: mukavaa jos sais syysfiilistä tarttumaan myös teihin. Nauttikaa syksyn saapumisesta :) Lotta: Tervetuloa! Mukavaa kun löysit tiesi tänne Lapinkan maailmaan. Teen ompeluksia myös tilauksesta ja myyntiin. Tuosta oikealta sivupalkista löytyy sähköpostiosoitteeni, jos jokin tuote kiinnostaisi tilata.. ja toki muutenkin saa kirjoitella :) Onni: Juups, kyllähän tuo menisi mainiosti aikuisellekin. Pitäisikö isontaa kaavaa aikuisten S kokoon ja tekaista itsellekin!

    VastaaPoista
  8. Siitä tuli söpö! Marimekkotyylinen :)

    VastaaPoista
  9. Mahtava mekkopaita :) Minäkin rakastan kuivata pyykkiä ulkona, tulee raikkaampaa eikä vie sisältä tilaa.

    VastaaPoista
  10. Todella kiva tuollainen pitkä collegepaita ja voi miten ihana syksyinen havunvihreä sävykin...tykkään kovasti:)

    VastaaPoista
  11. Kyllä sun täytyy ruveta ompelemaan noita sun juttuja myyntiin asti enemmän!
    Ne on just sopivasti retroa ja nykyaikaa sekasin!
    Keksippä pojille joku kiva mallisto, kysyntää varmasti olis; tuppaa olemaan noi uusio vaatteet aika usein tyttömäisiä...

    VastaaPoista
  12. Heipä hei! :) Aivan todella ihanan ompeluksen olet neitokaiselle taasen tehnyt! Me&i:n uuden malliston joogapantsit kävisivät niiiin hyvin... Kurkkaapa niiden nettisivuilta! ;)

    Mä rakastan sitä kun saan ripustaa märät pyykit ulos ja viikata ne superraikkaina takasin kaappiin! Mä ajattelin mainita siitä blogissani, mutta ajattelin jospa joku pitää minua vinksahatneena jos kyseisetä aiheesta postalisin... HEH!

    ps. tervetuloa meillekin reippaat remonttireiskat! :) Noh, kunhan ilmat kylmenee, niin meillä laitetaan hihat heilumaan!

    VastaaPoista
  13. Ompa ihana paita! Sinulla on aina niin ihanan värikkäät kuvat ja hyväntuuliset jutut. Ihana blogi ♥

    VastaaPoista
  14. Ihana paita, olisipa minullakin noin hyvä visio nähdä mitä erilaisista kangaspalasista voisikaan tehdä. :) Olen seurannut blogiasi pitemmän aikaan ja tykkään kovasti blogistasi ja myös lapista, vaikken lapissa asukaan.
    -saara

    VastaaPoista
  15. Voi miten ihana pusero. Tuommoisia tarvisin itsellekkin näihin syksyn tuuliin. Olisipa kiva kotosalla kipsutella pitkässä paidassa. Väritkin on ihan herkulliset.

    VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!