keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tervetuloa Lapinkan uuteen blogiin!

Mukavaa kun löysit tiesi tänne Lapinkan uuteen blogiin.. tai noh, uuteen ja uuteen. Periaatteessa täällä jatkuu ihan samat kujeet ja menot kuin siellä vanhassakin. Halusin vaan tuon osoitteen muuttaa. Se vanha lapikkaantalossa kun oli hieman harhaanjohtava.. miehän olen Lapinka, enkä mikään Lapikas enää :)
Lukija paneeliin oli kertynyt jo tosi kivasti lukijoita sinne vanhaan blogiin ja olisin niin onnellinen, jos lukijani löytäisivät tännekin pikkuhiljaa. Ja nyt tuo oma blogilistanikin ammottaa vielä tyhjyyttään.. mie napsin teitä tänne, kunhan saan homman kunnolla käyntiin taas.

Noh, jotain on taas ommella surruuteltu.. Ja näistä tekosista ei väriä puutu!


Tilauksesta applikoin metsän eläviä tämmöisiin aika huisin värisiin verhoihin. Verhot siis ovat tilaajan omat, joihin kaivattiin jotain hauskaa. Lasten huoneeseen kun tulevat.


Verhoja siis oli 2 kpl ja olivat tosi iso kokoiset..ja haastelliset applikoitavat, kun eivät meinanneet ompelukoneeseen oikein mahtua :)




En halunnut käyttää kankaina ihan tavallisia yksivärisiä. Mielummin kuoseja, jota muistuttaa kyseistä ötökkää. Aika hauskoja tuli mun mielestä.

Trikoisen tunikan tein naapuriin, Tildan serkkutytölle. Kiitokseksi "saunan lainasta" naisten iltaan. Terkut vaan sinne naapuriin :)
Säpäkkä kuosi, säpäkkään perheeseen!

Noita ihania virkattuja pikku kukkia olen saanut paljon lisää. Ihania kun ovat tuollaisia kaksi kerroksisia ja kaikissa mahdollisissa ihanissa väreissä. Näistä kiitos Riihimäen suuntaan! Näitä on ihana laittaa ihan vaan koristeeksi vaatteisiin. Tuo pikku kukkanen tekee mun mielestä tästäkin kuosista jotenkin vähän pehmeämmän, vaikka onkin vaan ihan pikkuinen.

Vieläkös muistatte tämän nukketeatterin??

Se on meillä kovassa käytössä ja ihan hitti nyt. Tildalle pitää viritellä nojatuoli tuonne taakse, jotta ylettyy hyvin näyttämölle. Kyllä on naurussa pitämistä, kun tyttö touhottaa ja keksii mitä mainiompia näytelmiä.. välillä aina nukke valuu hiljaa sermin taakse ja tulee ihan hiljaista....

Silloin on kuulemma levähdystauko menossa.. pienen hartiat väsyy kuulemma :) Ja sitten hommat taas jatkuu.
Tildalla on tällä hetkellä ISO uhma menossa.. ensimmäinen ihan oikea sellainen. Kaikki on vaikeaa..pukeminen, syöminen, nukkuminen, pesulla käynti jne. Ja samaan aikaan pukkasi silmätulehduksen ja perus flunssan. Saa järestään joka aamu ja ilta kunnon raivarit ja saattaa huutaa ja inttää samaa asiaa pari tuntia. Tänään oli illalla niin väsynyt jo seitsemältä kaiken raivoamisen jälkeen, että paineli yö unille jo silloin..ilman iltapalaa, ilman pesuja, ilman yökkäriä.. ei vain kertakaikkiaan pysynyt hereillä!

Voi pieni.. ei ole helppoa olla pieni..

Meidän rakas äkäpussi!

Hei olen saanut myös aivan ihanan herkullisen tunnustuksen! Suurikiitokset Pienelle Linnulle.. kyllä mieltä lämmittää. Tämä kuuluisi jakaa kolmelle blogille joista pitää, mutta mie lupaan tehdä sen hieman myöhemmin. Nyt kun tuolla mun uudella blogilistalla ei tällä hetkellä ole vielä ketään :)
Ja kolme asiaa joita rakastan:

* Perhe
* Ompelu
*Tanssi
*Tunturit
heh.. siinä tuli neljä..

Mutta nyt unille.. Tiiä vaikka tyttö ponkasis kolmelta pystyyn, kun niin aikaisin nukahti!
"Nähdään!"
-Lapinka-










14 kommenttia:

  1. Ihanat verhot! Ja kaunis pusero.

    Meillä on keskimmäisellä myös ollut kunnon uhma jo 1,5 vuotta... Nyt tuntuu, että olisi vähitellen menossa ohi, mutta en uskalla kuin koputtaa puuta;)

    VastaaPoista
  2. Tuo verhojen aplikointi onkin hauska idea :)

    Uhma on kyllä yksi jota en kaipaa (vaikka välillä tuntuu siltä että se on esikoisella jatkunut jo kolmatta vuotta). Muistan ne ajat kun kaikkeen vastattiin EI jo ennen kysymyksen esittämistä, heittäydyttiin lattialle protestoimaan kenkiä, housuja, ruokaa ja vääriä leluja. Huh :)

    VastaaPoista
  3. Verhojen aplikontia en ole koskaan edes ajatellut että noinkin voisi tehdä ! Kaikkea oppii.

    VastaaPoista
  4. Hienot verhot tuli.Tosi hauska idea piristää lastenhuoneen verhoja tuolla tavalla ja tekemäsi ötökät ovat tosi söpöjä :)Ihana on myöskin vihreä tunika ja nuo virkatut kukat ovat ihanan herkkiä.

    VastaaPoista
  5. Kivannäköiset verhot ja muutkin ompelukset!

    VastaaPoista
  6. Tykkään hauskoista ötököistä kovasti! Tunikakin on kaunis =)

    VastaaPoista
  7. Loistava idea applikoida verhot! Tulee aivan uutta eloisuutta niihin.

    VastaaPoista
  8. Kiitos ihanista kommenteista! <3 Verhoja applikoimalla saa kyllä persoonallisia juttuja aikaan, mutta aika työlästä se on kyllä. Etenkin kun kyseessä on tällaiset hirmuisen isot verhot. Hidasta ja työlästä puuhaa pyöritellä koko isoa verhomyttyä ompelukoneessa :)

    VastaaPoista
  9. Vau mikä idea! Ihanat verhot!

    VastaaPoista
  10. Tämä blogiavaus oli ihana.Verhot haluaisin itsekin koristella noin, kun noita kukkaverhoja tulee välillä vastaan, mutta nehän on vähän..ne tarttee tietyn ympäristön. Ihanat loihdit niistä! Upea idea.

    VastaaPoista
  11. Kertakaikkiaan ihanat verhot oot saanu aplikoitua! Entäs tuo trikoo mekko ja kun mietin eräänäpäivänä että voisiko "Hannah-tunikan" kaavaa käyttää trikooseenkin niin näköjään! Kiitokset sulle, ihanasta blogistasi!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanat nuo verhot! Todella kiva idea tehdä tuollaisista perus kukkaverhoista suloiset verhot lastenhuoneeseen ♥

    VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!