keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Miauuuuuuu!!!

Täällä on puuhasteltu uudella tarmolla jos jonnin moista..
Katti-tunikan tein tilauksesta koossa 98-104cm. Toiveena siis oli applikoitu kisu ja mekon väriksi valikoitui vaaleanpunainen. Aika veikeä vaaleanpunaisen sävy..vähän tuollainen viileä sävyinen. TYKKÄÄN!

 Maireaa venyttelyä..

 Applikaatio on kokonaan veloureita ja tunika kangas joustofroteeta.

Tämän lompakko-pussukan tein myös tilauksesta..hauskasti "mätsää" sävyt tuohon katti-tunikaan, vaikka ihan eri osoitteeseen matkasivatkin :)


Sain aivan ihanan kuvan veikeästä pienestä pojasta, jolle tässä muutama viikko sitten tein tilauksesta kaivinkone paidan. Paidasta on kuulemma tullut pojalle suuri suokkari.. Kyllä mieltä lämmittää nähdä pienen ihmisen ilo, jonka tekemäni paituli sai aikaan :)
Ihana...
(kuva on julkaistu luvalla)

Ja aina niin mukavia tunnustuksiakin olen saanut kaksin kappalein.
Suurkiitokset Iso Maailma blogin Marjulille ja Tassunjälkiä blogin Anskulle!

1. anna eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat.
2. listaa kolme itselle rakasta asiaa.
3. laita näytille kuva jota rakastaa kera selityksen.

On todella vaikea valita kaikkien ihanien blogien joukosta 5, kenelle tunnustuksen antaisin..ja aika moni tämän on varmaan  jo saanut, mutta onhan näitä aina mukava saada lisääkin, joten mie haluan nyt tämän ojentaa seuraaville blogeille:

Mekkotehdas, Ihana idea perustaa yhteinen blogi ystävän kanssa. Ystävän jonka kanssa jakaa saman harrastuksen ja tyylin :)
Helmen talo, Upeita kuvia, ihana raikas ja rauhallinen tunnelma.
Omaksi huviksi, kauniita sukkasia, lapasia ja paljon paljon muuta.. ihana oma kädenjälki ja rakkaus käsitöihin näkyy hienosti.
Suklaamarenki, ihan mielettömän upeita kuvia, ihania sisustusideoita ja selkeä, raikas sekä konstailematon tyyli.
Villapata kiehuu, kaunis maanläheisyys, hienoja ideoita kierrätysmateriaalien käyttöön. Kodikkuus..

Kolme itselleni rakasta asiaa
*Perhe
*Koti
*Lumiset tunturit

Voi tällä hetkellä olen väärällä koneella.. kaikki ne rakkaat kuvat ovat tuolla yläkerran koneen ulkoisessa muistissa, joten joku toinen kerta lisään tämän rakkaan kuvan.. tiedän jo tarkkaan mikä kuva se on :)

Nyt ylös, ulos ja lenkille!

Hip hei ja mukavaa toriantaita kaikille!

-Lapinka-




10 kommenttia:

  1. Voi miten söpönen kisumekko ja pussukka. Tuo ruskean ja pinkin yhdistelmä on vaan niin herkku. En yhtään ihmettele että lapset tykkää näistä sinun vaatteista, kun ovat niin ihanan värikkäitä ja pirtsakoita ja kuvat lastenmielisiä. Ja nuo pellavamekot tuolla alempana, aivan hurmaavia. Itsekin pellavaan hurahtaneena, se on vaan niin ihanan maanläheinen ja rouhea materiaali.

    VastaaPoista
  2. Ihana tunika ja kiitos tunnustuksesta! Kylläpäs ilahduin :-)

    VastaaPoista
  3. Niin suloinen tunika! Täytyy vaan ihailla sinun kaunista kädenjälkeä :) Heidi niiaa ja kumartaa, tunnustus oli hauska yllätys! Leppoisaa torstaita :)

    VastaaPoista
  4. Mahtava tunika ja mistä löytää noin nätin väristä joustofroteeta?Tahtoo kans :)

    VastaaPoista
  5. Ihana mekko! Ja pusuukkakin. Mainiot kuvat pienestä miehestä.

    VastaaPoista
  6. Ohhoh, kiitosta vaan, tässähän alkaa punastuttaa... ;) Olen laiska näitä jatkamaan mutta lämmittäää totisesti mieltä! Hyvä muuten tuo kaivurimies, meilläkin aiheuttaisi varmaan saman reaktion tuollainen paitaihanuus.

    VastaaPoista
  7. onpa taas aivan ihana ompelus :) suloinen kisumisu, tykkäis varmaan meilläkin neiti tuommoisesta :) ja tuo pussukka myös on aivan ihana :) kaivuripoika on syystäkin iloinen paidastaan :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mainiot ompelukset! Kisu on supersuloinen.
    Pussukka on herkullinen! :D

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Hei! Tosi ihania töitä blogissasi! Varsinkin tuo kattitunika on ihan loistava! Vaaleanpunainen ja ruskea sopivat hyvin yhteen.

    VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!