sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pikku Vincent ja Tildan sänkymaja

Ei jää epäselväksi kuka mahtanee olla tämän paidan uusi omistaja.. saatikka mistä pieni omistaja on kotoisin?! Nimikko paidan pienen pienelle Vincent pojalle tein tilauksesta ja paidalla kokoa komiat 68cm :)
Niin ja paita matkusti Tukholmaan..

Paita froteeta ja applikaatio ruskeaa trikoota

Harvoin tulee tehtyä näin pieniä kokoja.. esim Tildan 86cm tuntuu tosi isolle tän 68cm rinnalla!
Vaikka sekin vielä suhteellisen pieni on :)

Ja sama paita takaa..Tildaa harmitti, kun kuvasin paitaa enkä tyttöä ja alkoi sabotointi hommiin, kuinkas muuten!
Iso Maailma blogissa näin hauskan haasteen lasten huoneen kuvaamisesta.. noh, siihen aion vielä joskus tarttua, mutta tässä pieni pala siitä. Tildan "uusi" sänky, johon tein tuollaiset ruutuverhot tuomaan majamaista tunnelmaa. Tuon ihanan sängyn saimme ihan täysin ilmaiseksi mieheni siskon kautta.. Se olisi riepu muuten matkustanut kaatikselle!! Ja kuin tilauksesta me tarvittiin Tildalle sänkyä. Pinnis alkoi tyttöä jo ahdistaa :)
Ja pitihän sinne asentaa myös lamppu satuhetkiä varten. Sänky on muuten sellainen jatkettava malli, joten menee meillä pitkään. Mies naureskeli, että sitten joskus tulevaisuudessa (lue: 15.v kuluttua!), kun alkaa "kollit" kyläileen, niin EHKÄ voidaan harkita leveämpää sänkyä.. tai vielä parempi vaihtoehto on kuulemma, että kollit pysyy lattialla patjalla ja Tilda siirtyy taas äidin ja isin keskelle nukkumaan! Hah!
Ja vielä kun jossain välissä ehtisin tekemään sänkyyn tilkkutäkin päiväpeitoksi.. värit ja visio on kyllä jo selvillä. Aikaa vaan puuttuu! Nyt päiväpeittona toimii vanha pussilakana..
Kovin on mieluinen maja tälle majan asukille.. ja mikä parasta sänkyyn voi itse kiivetä ja sieltä pääsee myös itse kätevästi pois.. huoh!!
Hei aika hassua muuten.. mie kattelin kauan tätä kuvaa ja mietin, että mitä ihmettä tästä kuvasta puuttuu, kunnes huomasin! Tuossa tapetti seinällä näkyy ruuvi, kun tarkasti katsoo. Ja siinä roikkuu oikeasti sellainen perinteinen suojelusenkeli taulu. Tuo pikku apina oli sen ottanut jossain vaiheessa pois ja pukannut sängyn ja seinän väliin!

Ja näitä kuvia kun katselen, en voi olla miettimättä ja huokailematta, että kukahan olisi niin reipas ja ottaisi siveltimen kauniiseen käteensä ja maalais tuon meän yläkerran katon toiseen kertaan peittävämmällä maalilla ja nuo listat samalla??.. Luulenpa, että taitaa jäädä minun hommiksi :)

Nyt kuitenkin unille..olen ihan niks naks!

Unia!

-Lapinka- 

9 kommenttia:

 1. Tildalla on kyllä niiiin ihana huone ja soma nukkumipaikka!!! Ja kauniin sängyn saitte! =) Saa nähdä kauanko meidän tyttö pysyy pinniksessä, jalka kun nousee jo aika korkealle...

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö paita!

  Ja tuo nukkumapaikka, ihana!!!
  Meillä oltais majasängystä niin iloisia, käytännös se ei vain onnistu.

  VastaaPoista
 3. IHANA sänkynurkkaus, kuin jostain sadusta :) Odotan mielenkiinnolla lisää kuvia huoneesta, sitten myöhemmin :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana sänky! Miten kummassa joku raaskisi sellaisen kaatikselle viskata??!! :D Lisäksi Tildan huoneen tapetti on ihana, tuosta minäkin haaveilen (meidän yläkerran veskissä)...

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana sänky ja verho systeemi! :) Kaunista! Vincent paita on upea myös.

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten ihana tuo sänkymaja! ♥♥♥ aivan ihanat ja tunnelmalliset värit :)

  VastaaPoista
 7. Hieno paita ja aivan IHANA sänkynurkkaus teidän tytöllä :) Meillä onnistuis yläkerrassa sama juttu, kun on tuommoinen vino katto :) Ja meillä kaipais kans yläkerran katto ja seinät samaa eli maalausta...

  VastaaPoista
 8. Kyllä nyt passaa pienen Tildan siellä omassa kolossa köllötellä ja unia katsella! Ja taas huokaillen ihastelen ja hymisen täällä tuolle ihanuudelle joka siellä kuvan reunassa vilahtaa.....tekemäsi herkun värinen iltasatu tuoli=)

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!