maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesäkeittiön herkut ja muutamat lätsät

" Huhuuu!! Hei siellä naapurin isäntä!! Täällä olis kananmunakahvia tarjolla!!"
"Ota vaan, ole hyvä! Se on tosi hyvää!"

Saa täältä keittiöstä rapsakkaa hiekka puuroakin, jos alkaa hiukomaan...

Voi hitsinpimpula, että voi pieni tyttö tykätä tällaisesta puuhasta. Saa kokata ja tehdä ihania taikaruokia luonnon antimista. Taitaa mennä koko kesä ihan multaisilla ja mustilla kynsien aluksilla..mutta niinhän sen kuuluu mennäkin!

Toissa iltana Tildan kanssa rakenneltiin pikainen kesäkeittiö pihan perälle. Siihen ei tarvittu ku pari vanhaa saunan jakkaraa, kirppikseltä löytämääni ihanaa Marimekon vahakangasta, muovisia räsymattoja, sekä kippoja ja kuppoja. Ostin tuon kankaan meille askartelu ja maalaus alustaksi, mutta sitä on niin reilusti, että riitti vallan mainiosti tähän pieneen kesäkeittiöönkin. Vähän suojaa sateelta noita jakkaroita, jotta ainakin tämän yhden kesän kestäisi :)
Keittiö on siis pihamme perällä, ihan naapurin ja meidän tontin rajalla..tosin naapuri talossa asuu Tildan kummitäti ja setä, sekä serkkutyttö, joten melkeenpähän nämä on samaa pihaa :)
Tämä keittiö korvaa vielä toistaiseksi puuttuvaa leikkimökkiä, jonka rakennus muuten siirrettiin suosiolla ensi kesälle.. tänä kesänä on sittenkin tärkeämpää saada tuo terassi huolella tehtyä ja piha-aidat valmiiksi.
Myyntiin tein muutamat lätsät ja lisääkin on leikeltynä.. mutta josko näitä hattuja on nyt postailtu ihan nokko ja nämä on viimoset kuvat täällä. Käy muuten ihan tylsäksi, ku aina samanlaisia kotsia :)


Tää kukkainen hattu on mun ehdoton suosikki.. vaikka kyllä tuo takana oleva mansikkakin on sympaattinen kuosi.
Nyt unille, jotta huomenna jaksaa! Unia...zzz zzz


6 kommenttia:

 1. Ihana kesäkeittiö ja innokas pieni kokki!Meillä poika kyllä pyörii vastaavassa leikkinurkassaan kolistelemassa päivittäin mutta ilman tyttöpuolisia kavereita ei osaa käydä siellä kokkailemaan ja touhuamaan.

  VastaaPoista
 2. Jopa minä olen kade tusta keittiöstä.
  Postauksesi on usein hyvää ravintoa minulle,joka poden asunto..talokuumetta.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia ♥ Voi mikä kesäkeittiö!! :) Kauniita hattuja kaikki!

  VastaaPoista
 4. Ihanat leikit. Muista joskus isompana lapsenakin, tehneeni vaika mitä hienoja ruokia luonnon antimista.
  Ja pakko on ihanilla noita mielettämän kauniitä pieniä emal astioita. No olisivat täydellisä pineen leikkimökkiin, Kunhan ensin sellaisen saisi, tai eses sen omakotitalon ;)

  VastaaPoista
 5. Joo todellakin kiva kesäkeittiö! :D Varmaan löytyy huomenna myös meitin pihasta! Kiitti vinkistä! Ja hatut on myös kivoja! :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Löysin juuri blogisi joka on kyllä tosi kiva! Mitenköhän saisin tuon mukavan lippiksen kaavan itselleni? ;) t: Mamiliini

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!