sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Huh huh, mikä pöpö!!

Täällä ollaan oltu ihan hirvittävän rankassa VATSATAUDISSA!!!!!! Mielestäni ei ole kamalampaa kulkutautia olemassakaan! Sairastuin keskiviikkona ja nyt alan olemaan oikeasti jo tolkuissani. Vieläkään ei meinaa ruoka maistua oikein.. ilmeisesti kävi keho niin nolla tilassa, että palautuminen kestää.. en nyt ala täällä yksityiskohtia taudista sepostaan. Kaikkihan ne tietää :)
Ja siis tosiaan vain mie olen sairastanut. Pullollinen on menny käsidesiä, mutta se ilmeisesti kannatti, sillä tyttö ja mies on taudilta säilyneet..
Tämän taudin syytä siis tämä minun hiljaiseloni viime pävinä!
Jotain on tullu tehtyäkin.. Walmet setti! Kaavat on Ottobren. ja kangas onkin varmasti monelle tuttu :) Paita on kokoa 92 cm ja housut 80 cm.

Ja samalla Ottobren kaavalla syntyi tällainen lentsikka paita. Hihat ovat joustofroteeta. Tuo lentikka trikooneulos on oikeasti vanhaa. Yhdeltä asiakkaalta sen töistä ostin. Tunnistaako joku kuosin?? Olisi kiva saada kankaasta lisätietoa..

Meän tytsyllä on ollu pulaa yökkäreisä ja tein niitä sarjatyönä, samalla kaavalla sitten heti 4 erilaista settiä. Tässä kuva yhdestä värimaailmasta. Kaikki muut olivat jo pyykissä!
Tuo paidan trikoo on Marimekon ja housujen Nansoa..
Mie ku tykkään näprätä paljon noita applikaatio juttuja jne, niin harvoin tulee tehtyä mitään ihan pelkästään kuosipohjalta.. No niin ku huomaatte nää kaikki yllä olevathan olen tehny ihan vaan kivoista kankaista. Ja voihan vitsit ku ne valmistuu nopeasti!!! Mukavaa kun on vaan saanut huristella koneella pienen näpertelyn sijaan. Piristävää tämä tämmöinen!! :)

Mukavaa kun pakkanen on hellittänyt ja ulkonakin voi taas kunnolla viettää aikaa. Kyllä Tildaa jaksaakin aina tuo lumenmäärä ihmetyttää! Onhan sitä melekeen yhtä paljon ku tytöllä on mittaa :)
Nyt minun pitää rientää unille. Kello on aivan liian paljon ja huomenna työpäivä!
Heipsistä keipsistä!!


7 kommenttia:

 1. Vatsatauti on kyllä inha tauti. Toivottavasti voit jo paremmin!
  Ihastuin walmet-settiin ihan täysin. Mahtava!

  VastaaPoista
 2. Voi voi. Oksutauti on kyllä kamalaa :( Mutta hyvä ettei muihin tarttunut!

  Kivoja vaatteita. Eniten tykkään ja kiinnostaa tuo lentsikkapaita. Varmaan siksi kun noita kivoja traktoreita on jo vilahdellut niin monessa paikkaa.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ompeluita olet tehnyt. Tuo lentononekangas on todella kaunista.

  VastaaPoista
 4. Oi että toi toppahaalari on siis IHANA, eikö ollutkin loppujen lopuksi odotuksen arvoinen? :D Mistä sä tilaat kankaita? Olen metsästänyt jotain hyvää kangaskauppaa netistä, josta sais lasten kuosikankaita, velouria jne..?

  VastaaPoista
 5. Ihana valmetsetti! Ja muutkin ompelukset hienoja :) Eipä ole kivaa sairastaa, itse olen ollut kaksi viikkoa ihan hirveässä flunssassa..

  VastaaPoista
 6. Onneksi olet paranemaan päin. Sairastaminen on kurjaa.
  Todella hienoja ompeluksia, kyllä lasten kelpaa noissa olla!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivoista kommenteista! :) Täällä ollaan jo ihan terveitä ja töissäkin heilutaan ihan tavalliseen tapaan taas. TaiNa: Kyllä!!! Haalari oli todellakin odottamisen arvoinen. Se on aivan IHANA! Ei moitteen sijaa :) Ja kankaita tilaan ja ostan sieltä täältä. Esim. Ikasyrilta, Ruotsista Mjuka Tygeriltä, Myllymuksuilta, Lasten Metsoloilta, Kestovaippakaupasta, Kangasmallalta, Eurokankaasta jne, jne.. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!