keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Neiti Pingulla on kevättä rinnassa!

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä!! Heti on mieli jotenkin virkeämpi ja mukavampi.. ehkä kohta saa jo heittää nuo D-vitamiinit vähemmälle, kun tuo ihanainen valoilmiö tuolta taivaalta antaa sitä ihan ilmaiseksi :)

Olen puuhastellut ja touhuillut Neiti Pingun kanssa. Tämä neitokainen tuli uniini tuossa pari yötä taakse päin ja siitä se ajatus sitten lähti. Nyt ajatuksiini on tullut myös Herra Pingu.. pitäähän neidille sulho saada. Ehkäpä sulhoa sitten eräänä päivänä siis :)
Kaavat tunikassa ovat Ottobre / Kannu tunika. Keltainen velour Eurokankaan. Pingu applikaatio syntyi niistä näistä velour ja frotee paloista. Tunikan koko: 98cm

Lisäksi tein tällaiset pöksyt Ottobren vilkas kaavoilla. Lisäsin vaan nuo prässit, vai millä nimellä niitä ihan oikeasti kutsutaankaan. Tämä kangas siis oli kirpparilta löytämäni mummun mekko. Ovat sellaista jännää puuvilla neulosta..ehkäpä joukossa on myös vähän villaa. En tiedä oikeaa nimeä, mutta kyllähän kaikki tietää sellaiset mummujen vanhat hameet!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoimalla teet minut hyvin iloiseksi!